ION TIRIAC a dat STATUL ROMAN in judecata. Afaceristul solicita DESPAGUBIRI URIASE

Cel mai bogat roman a dat statul in judecata. ION TIRIAC cere despagubiri de 17 milioane de euro, dupa ce Romsilva a anuntat ca nu ii prelungeşte contractul pentru domeniul de vanatoare BALC.

Miliardarul ION TIRIAC ar ramane cu peste 600 de mistreti, dar fara cele 11.000 de hectare de padure in care sunt crescuti, special pentru partidele anuale de vanatoare.

CITESTE SI: ION TIRIAC RAMANE PE PRIMUL LOC IN CLASAMENTUL CELOR MAI BOGATI ROMANI

Reprezentantii ROMSILVA au declarat ca ultima partida de vanatoare de pe domeniul BALC ar fi fost ilegala, intruct ION TIRIAC nu mai avea contract pentru teren. Contractul a fost valabil pana in august 2015. Miliardarul ION TIRIAC si statul roman isi disputa acum dreptul de a folosi domeniul cinegetic dupa ce ROMSILVA a refuzat sa incheie un contract nou in termenii ceruti de ION TIRIAC, informeaza postul de televiziune Antena 3.

Legea i-a permis lui ION TIRIAC sa concezioneze pe 49 de ani conacul de pe domeniul si terenul aferent de 8,7 hectare. Pentru domeniul de vanatoare, ION TIRIAC platea o chirie anuala de 9 500 de euro, iar acum vrea DESPAGUBIRI pentru toate investitiile facute in ultimii 10 ani.

Sursa foto: protv