ION TIRIAC ii face o analiza dura SIMONEI HALEP: Numarul 1 WTA? Este o gluma!

ION TIRIAC a facut o analiza a prestatiei SIMONEI HALEP la Turneul Campioanelor de la Singapore, referindu-se si la posibilitatea ca, in viitor, sportiva din Constanta sa urce, in fine, pe prima treapta a podiumului WTA.

Omul de afaceri si fostul cunoscut tenismen roman a fost invitat intr-o emisiune sportiva difuzata de postul de televiziune Digi Sport, acolo unde a facut referiri la sansa SIMONEI HALEP de a urca pe locul 1 in lume:

“Dupa parerea mea, SIMONA HALEP, numarul 1 in lume astazi, e o gluma. La talentul pe care il are, ar trebui sa faca antrenament vreo 4-5 ore pe zi. Nu merge asa. Eu, ca antrenor, sunt foarte ingamfat. Dar eu, n-am facut niciun antrenament de mai putin de 4 ore. Guillermo Vilas facea antrenament de 8 ore in fiecare zi”, a declarat ION TIRIAC pentru Digi Sport, acuzand faptul ca SIMONA HALEP se antreneaza poate prea putin pentru acest nivel la care a ajuns.

SIMONA HALEP a fost eliminata dupa o singura victorie in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor din Singapore, victorie obtinuta la debut cu Madison Keys. SIMONA HALEP este acum pe locul 4 WTA, loc de pe care nu mai poate fi detronata in acest final de an 2016. SIMONA HALEP a fost eliminata pentru al doilea an la rand in Singapore, tot in faza grupelor, dupa ce si anul trecut castiga primul joc, atunci cu Flavia Pennetta.

Sursa foto: sport