Ion Tiriac, anuntul de ULTIMA ORA! “De 38 de ani astept asta!”

De-a lungul timpului, ION TIRIAC si-a exprimat rezervele fata de parcursul profesional al SIMONEI HALEP, insa acum omul de afaceri revine la sentimente mai bune si o incurajeaza pe cea mai buna tenismena romana.

TIRIAC spune ca are incredere in faptul ca SIMONA HALEP poate obtine un titlu de Grand Slem, afirmand, totodata, ca asteapta de 38 de ani ca un roman sa faca asta.

Citeste si: SECRETUL SIMONEI HALEP A FOST DEZVALUIT DE MAMA SA: FACE ASTA INAINTEA FIECAREI PARTIDE

“Eu astept de 38 de ani sa stau si eu in tribuna, undeva, si sa ma uit sa spun: ia uite cine a castigat. Simona Halep are posibilitatile sa speram ca nu este singura”, a declarat ION TIRIAC, potrivit Digi24.

Omul de afaceri a mai spus ca SIMONA HALEP putea sa castige Wimbledonul daca ar fi trecut de Eugenie Bouchard in semifinala.

“Sunt convins ca, daca castiga semifinala, castiga Wimbledonul. Kvitovei ii era mai frica de ea decat de oricine altcineva”, a adaugat TIRIAC.

SIMONA HALEP a avut un an fabulos pana acum, fiind la un pas sa cucereasca Roland Garros-ul, intr-o finala pierduta dramatic impotriva Mariei Sharapova. In prezent, tenismena din Constanta se afla in vacanta in Antalya, dupa care va incepe pregatirile pentru US Open.

SIMONA HALEP: CU CINE A IESIT LA RESTAURANT IMEDIAT DUPA ROLAND GARROS!

Sursa foto: ampress.ro