Ion Tiriac il ataca pe Remus Cernea: Nu o sa ascult eu critici de la oameni cu coada de cal!

Ion Tiriac l-a atacat dur pe Remus Cernea, dupa ce acesta a participat la protestele impotriva vanatorii de la Balc.  “Nu o sa ascult eu critici acum de la oameni cu coada de cal”, a fost referirea fostului tenismen la adresa politicianului Remus Cernea.

“Balcul a fost inteles de multa lume, iar sunt unii care au nevoie de notorietate si atunci nu au cum sa ajunga… Critica, asta-i treaba lor! Nu o sa ascult eu critici acum de la oameni cu coada de cal (n.r.-referire la Remus Cernea), chit ca sunt senatori sau asta… Dar e ridicol! Legea nu se respecta in Romania, adica vii acolo, stai in fata portii si mai chemi si militia de doua ori gratis.

Adica cine esti tu ca sa suni la 112 sa vina astia? Saracii, de frica vin. Nu o sa apar nici Balc, nici Malc, nici nimica. Ca de obicei, suntem romani. Maghiarii scot din vanatoare, si n-au nici 10% din vanatul care (sic!) il avem noi in Romania, milioane bune, iar noi nu scoatem nimic”, a declarat Ion Tiriac.

Aproximativ 20 de personae, printe care si Cernea,  au protestat, pe 11 ianuarie, fata de vanatoarea organizata de miliardarul roman Ion Tiriac la proprietatea sa din Balc. Acestia au manifestat in mod pasnic fata de masacrul care are loc an de an la Balc si au jucat tenis in fata conacului lui Tiriac.

Citeste si: Vanatoarea de la Balc 2014, la final! Ion Tiriac si bogatii lumii au impuscat peste 100 de mistreti