Ion Vladoiu: Vasile Turcu vrea sa investeasca la FC Arges

Vasile Turcu, fostul actionar de la Dinamo Bucuresti, a declarat in numeroase randuri ca isi doreste sa revina in fotbal la FC Arges. Vasile Turcu ar fi al treilea om de afaceri care si-a manifestat dorinta de a ajuta gruparea din Trivale, dupa Adrian Martian si Adi Mutu.

Intentia lui Vasile Turcu a fost subliniata si de fostul international roman Ion Vladoiu, si el un produs al clubului FC Arges, care a dezvaluit faptul ca fostul actionar dinamovist ar prelua echipa si maine.

„Cu nea Va­sile (n.r. – Vasile Turcu) am avut o dis­cutie despre FC Arges acum cateva saptamani, la sarbatoarea de 65 de ani a clubului Dinamo. Stia de faptul ca domnul Pe­nes­cu vrea sa cedeze echipa si mi-a spus ca este interesat sa o pre­­ia. El a mai vrut si acum cati­va ani sa vina investitor la Pi­testi. Mi-a spus clar ca si acum vrea sa vina, daca autoritatile lo­cale vor fi alaturi de el. Banii nu ar fi o problema pentru el, iar din cate am inteles eu, datoriile clu­bu­lui sunt mai mici de 1 milion de eu­ro. Pentru o echipa de traditie cum este FC Arges, eu cred ca se merita acest efort. FC Arges este un brand” a declarat Ion Vladoiu pentru cotidianul local Curierul Zilei.

In plus, cel supranumit “Charlie” pe vremea cand juca a recunoscut si faptul ca s-ar alatura cu drag noului proiect, dar nu ca antrenor, ci mai degraba din postura de conducator. “Daca lucrurile se vor schimba in bine, este posibil sa revin la FC Arges. Eu sunt acum angajat la FRF, iar daca va veni cineva potent financiar, care va vrea sa faca performanta i va a­vea nevoie de mine, voi ac­cep­ta. Nu ma vad in postul de an­tre­nor, ci in cel de conducator. Sunt convins ca va veni si vremea noastra la clubul care m-a lansat in fotbalul mare” a concluzionat Vladoiu.

sursa foto: adevarul.ro