Ionel Coduban: Decat sa-si achite datoria, ei prefera sa intre in insolventa

FC Vaslui a fost depunctata de Federatie deoarece nu si-a achitat datoriile catre impresarul Ionel Coduban. Astfel, clubul moldav a pierdut opt puncte si va avea si interzis la transferuri, un lucru care nu ii sperie pe „galben-verzi” despre care Ionel Coduban spune ca acestia prefera insolventa decat sa isi achite datoria fata de el.

“Eu am avut o singura intalnire de doua minute acum vreo trei saptamani, la Federatie, cu domnul Damian, dar dumnealui a discutat din avion, iar eu eram jos undeva. Mi-a facut o propunere pe care nu o puteam accepta. Si mi-a zis ca in cazul in care nu sunt de acord baga clubul in insolventa. M-a speriat cu asta de m-a rupt. Ca tot nu o sa iau nici un ban”, a declarat Coduban pentru Mediafax.

“Totul e poveste. Nu se poate merge nici la TAS, nicaieri. Ei nu au platit dupa trei luni, aici e toata chestia. Nu valoarea sumei conteaza, ci termenul in care se achita datoria dupa ce se da hotarirea definitiva si executorie. Dar fiecare interpreteaza regulamentul asa cum crede de cuviinta”, a mai adaugat Ionel Coduban.

Sursa foto: gsp.ro