Ionel Danciulescu, noul director general al echipei Dinamo Bucuresti

Ionel Danciulescu a fost numit, vineri, de patronul Ionut Negoita in functia de director general al echipei Dinamo Bucuresti. Dupa ce, in urma cu cateva luni, prolificul golgheter al Ligii I se confrunta cu statutul de rezerva acum el a inaintat rapid pe scara ierarhica a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, in prezent ocupand una dintre cele mai importante functii, din punct de vedere administrativ, ale clubului bucurestean.

Ionut Negoita, principalul finantator al echipei Dinamo Bucuresti, a facut anuntul in cadrul unei conferinte de presa in care a dezvaluit si motivele care au dus la aceasta numire. “Ionel Danciulescu va fi noul director general. Asa cum se intampla si la cluburi care se respecta de afara, persoanele care sunt cu sufletul acolo si au facut multe, conduc clubul”, a spus Negoita jurnalistilor prezenti.

Ionel  Danciulescu a promis ca Dinamo va progresa mult in perioada urmatoare: “Sunt putin emotionat, pentru mine aceasta functie la Dinamo inseamna enorm, dar este si o noua provocare. Trebuie sa muncesc chiar mai mult decat am facut-o ca jucator. Obiectivul este sa readucem Dinamo pe primul loc, eu asa am fost obisnuit aici”.

Citeste si: Adrian Mutu vrea sa cumpere clubul Dinamo

Totodata, noul director general al clubului bucurestean a incercat sa transmita un mesaj clar pentru suporterii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare: “Lumea trebuie sa inteleaga faptul ca noi am fost intr-o situatie critica. Puteam ajunge in situatia cluburilor care sunt aproape sa dispara, daca n-ar fi fost un om care sa salveze clubul. In cel mai scurt timp, Dinamo va redeveni numarul 1 in Romania! Lumea trebuie sa aiba incredere in noi, atat”, a conchis Danciulescu.

Iata cum arata organigrama clubului Dinamo:

Director general: Ionel Danciulescu
Secretar general: Bogdan Balanescu
Director sportiv: Cristian Bobar
Director marketing: Mihaela Racu
Director vinzari: Radu Birlica
Relatii internationale: Adrian Alexandrescu
Director administrativ: Marius Bacria
Ofiter de presa: Ionel Culina

Sursa foto: gsp.ro