IONEL GANEA, prezentat oficial in postul de ANTRENOR la RAPID

Tehnicianul IONEL GANEA a fost prezentat oficial vineri in postul de antrenor al echipei RAPID, acesta urmand sa debuteze la noua sa echipa in partida de sambata, contra celor de la STEAUA.

“IONEL GANEA este un antrenor tanar, care a venit cu ganduri bune la echipa. Am mare incredere in el. Atat eu, cat si Marian Rada il vom sprijini”, a precizat Nae Manea in debutul conferintei.

Citeste si: RAPID are PATRON nou !

Destul de lipsit de entuziasm si cu gandul la meciul de maine, cu STEAUA, fostul international a luat apoi cuvantul. “Nu conteaza ca am venit chiar inaintea meciului cu Steaua. Vom vedea ce se va intampla maine. Misiunea mea este sa salvez echipa de la retrogradare”, a spus acesta.

Citeste si: INCEPE LIGA I: SEZONUL 2014/2015 DEBUTEAZA VINERI cu meciul dintre CONCORDIA si ASTRA 

“Am doar 18 jucatori si trei portari, dar cred ca la orice echipa sunt probleme de lot. Normal ca imi doresc mai multi jucatori cu experienta, dar asta depinde strict de conducere. E devreme sa vorbim despre primul 11. N-am avut contact pana acum cu echipa, dar voi avea timp de diseara pana maine sa gasesc cea mai buna formula”, a mai declarat IONEL GANEA.