Ionut Chirila il acuza pe Cornel Dinu de implicare in moartea lui Catalin Haldan!

Ionut Chirila si Cornel Dinu s-au contrat dupa meciul de campionat dintre Dinamo si Concordia Chiajna, in care alb-rosii s-au impus cu scorul de 2-1. Scandal a capatat proportii inimaginabile dupa ce, vineri, tehnicianul ilfovenilor l-a acuzat pe oficialul „cainilor rosii” de implicare in moartea unicului capitan, Catalin Haldan, informeaza gsp.ro.

Conform site-ului amintit, Ionut Chirila a lansat un atac virulent asupra lui Cornel Dinu, jignirile si acuzele dintre cei doi depasind orice imaginatie. Iata ce a declarat Ionut Chirila despre Cornel Dinu:

“In mod normal, acestui personaj senil din fotbalul romanesc n-ar trebui sa-i raspund, dar sunt cateva lucruri care trebuie spuse despre el, de-asta v-am sunat”, le-a spus Chirila, in exclusivitate, jurnalistilor de la gsp.ro.

“Cine vorbeste despre mine? Acest Don Quijote al fotbalului romanesc, care de 7-8 ani vorbeste doar de Imperiul Bizantin, de balcanisme si de domnitorii Tarii Romanesti, dar care de fapt nu e altceva decat parte integranta din dezastrul in care a ajuns Dinamo”.

“Cine vorbeste despre mine? O nulitate care are performante, intre ghilimele, demne de Guinness Book. Pai, nici in Papua Noua Guinee, intr-un meci disputat intre bastinasi, cu porti facute din palmieri, nu poti sa iei 5 goluri in 18-20 de minute, asa cum s-a intamplat in Dinamo – Foresta cu el antrenor. Nu vreau sa reamintesc de acel 2-5 de la Kosice, cu echipa nationala, in care spectatorii romani strigau ironic «lasati-i p-astia in 7, ca sa ne dea si golul 6»”.

 “Cine e acest Dinu? Cel care l-a dat afara de la Dinamo pe Paul Codrea, pe care eu il adusesem pe 6.000 de dolari si despre care el a spus ca nu exista ca fotbalist, dar Dinamo l-a vandut la Genoa pe 3 milioane de dolari”

 “Cine e acest Dinu? Cel care a spus despre Mutu ca nu va fi niciodata fotbalist, pentru ca apoi Inter Milano sa-l cumpere de la Dinamo. Cine e acest Dinu? Cel care l-a aruncat de la Dinamo la UTA pe Florentin Petre, spunand ca n-are nevoie de un pitic, ci de un sarb de 1,85 metri”

“Diferenta dintre mine si Cornel Dinu e ca el a mancat banii clubului Dinamo, in timp ce eu am produs bani pentru clubul Dinamo. Tararache a fost vandut pe 2,4 milioane de dolari la Grasshoppers in 1996, transfer care a salvat clubul de la faliment in cea mai neagra perioada financiara din istoria lui Dinamo. Aceasta nulitate a fotbalului romanesc a fost platita ani la randul din bani pe care eu i-am produs pentru Dinamo”

“Acest personaj macabru nu e strain nici de moartea lui Catalin Haldan! Cum se face ca timp de 8 ani, cat timp eu am lucrat cu acea generatie formidabila, jucatorii n-au avut nici macar o raceală si toate testele de la INMS, facute din 6 in 6 luni, ieseau perfect, apoi, dupa ce au ajuns pe mana lui Dinu la echipa mare au inceput sa moara sau sa se infecteze cu virusul Hepatic C?”

“Diferenta dintre mine si Dinu e ca eu am un magazin superb la Monte Carlo, in timp ce el se imbraca doar cu costume furate, trimise de prietenii lui de la Roma”

“Acest personaj odios din fotbalul romanesc se autointituleaza simbol al lui Dinamo, de parca Pircalab, Dumitrache, Hildan, care au murit la propriu si la figurat pentru Dinamo, n-ar insemna nimic. N-a facut nimic altceva decat sa loveasca in toti oamenii lui Mircea Lucescu. De ce? Din ura si dintr-o invidie imensa, pe care i le poarta lui Lucescu. Poate lumea nu stie, dar cand nea Mircea a fost instalat antrenor principal la Inter Milano, Dinu a intrat in coma alcoolica, din care n-a mai iesit timp de 3 zile”

 “Tot timpul, Dinu a influentat numirea unor antrenori de carton la Dinamo, pe care sa-i conduca din spate. Asa s-a intamplat si in 2011, cand eu am fost blocat, pentru ca apoi, Dinamo, desi a avut un avans si de 8 puncte in clasament, sa piarda un titlu care era foarte la indemana pentru ca nici o contracandidata nu emitea, ca valoare, pretentii la primul loc”, a rabufnit Ionut Chirila la adresa lui Cornel Dinu.

Sursa foto: sportul ilfovean