Ionut Chirila: Jucam si maine cu Steaua, dar am vrea sa se amane! Conform regulamentelor nu putem juca

Ionut Chirila, tehnicianul echipei Concordia Chiajna, a declarat la un post de televiziune ca echipa sa este dispusa sa accepte orice decizie a FRF si LPF, el si elevii sai fiind pregatiti sa joace impotriva Stelei, insa, personal, ar dori ca acest meci sa se amane, mai ales ca regulamentar nu este posibil.

Ionut Chirila a spus ca echipa sa poate juca cu Steaua maine, dar din punctul sau personal de vedere si-ar dori o amanare. In plus, tehnicianul ilfovenilor a anuntat ca echipa din Chiajna a facut o cerere catre FRF si LPF sa nu joace meciul cu Steaua maine, pentru ca acest lucru este imposibil din punct de vedere regulamentar.

“Am avut un mare avocat, care a castigat acest proces. Mesajul deciziei este ca Rapid este exclusa din divizia nationala si se cere FRF sa introduca de urgenta Chiajna in Liga I. Trebuie aplicata imediat si FRF trebuie sa reuneasca de urgenta un Comitet Executiv care sa aplice aceasta decizie.

Steaua – Rapid nu are cum sa se joace maine, pentru ca decizia este executorie. Consider ca meciul acesta ar trebui sa se amane, dar noi suntem o echipa care respecta orice se va decide. Lumea a confundat cererile noastre, a fost cererea de nejucare a barajului, care a fost respinsa, si procesul pe fond, care s-a judecat dupa ce s-a jucat barajul.

Pentru cei care contesta si mentinerea noastra in Liga I le spun ca exista deja precedente, cand si alte formatii, nelicentiate, au ramas in Liga I”, a declarat Ionut Chirila la televiziunea sportro.

“Conform regulamentelor meciul dintre Steaua si noi nu se poate disputa maine, pentru ca trebuia sa fim anuntati cu cel putin 48 de ore inainte. Conform articolului 13, aliniatul 6 de la pagina 103 din ROAF acest meci nu poate avea loc maine” a concluzionat tehnicianul Concordiei Chiajna.

Sursa foto: ilfov sport