Ionut Negoita s-a saturat de Dinamo! Omul de afaceri este dispus sa renunte la echipa

La distanta de 12 luni de cand a devenit principalul investitor de la echipa Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita a lasat sa se inteleaga faptul ca fotbalul este o palarie mult prea mare pentru el si ca este dispus sa renunte la actiunile detinute la clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

Problemele financiare si esecul proiectului New Dinamo sunt aspectele care l-au determinat pe omul de afaceri sa se gandeasca la iesirea din fenomen, noteaza Fanatik. Inafara unor investitori straini dispusi sa investeasca la Dinamo, sursa citata informeaza ca oficialii ros-albilor au omis sa aminteasca faptul ca se afla in tratative si cu un potent om de afaceri autohton.

Citeste si: CFR Cluj – Petrolul Ploiesti, scor 1-1 in etapa a XXVI-a a Ligii I

Este vorba de Nicolae Sarcina, acelasi personaj despre care s-a vorbit ca ar fi vrut sa preia mai intai Pandurii Tg Jiu si apoi Rapid Bucuresti, insa a dat inapoi in momentul in care a vazut actele contabile, informeaza Fanatik. Patron al unui lant de magazine si cu o avere cifrata la aproximativ 52 de milioane de euro, Sarcina a primit deja principalele documente ale clubului bucurestean printre care se afla si rezultatul unui audit intern realizat de avocatii lui Negoita, sustine sursa citata. 

Fanatik scrie si faptul ca Ionut Negoita ar fi dispus sa renunte la pachetul de actiuni in schimbul sumei de zece milioane de euro la care s-ar adauga si plata unor datorii in functie de termenele limita pe care le are clubul dinamovist.

Sursa foto: prosport.ro