IONUT NEGOITA vinde DINAMO: M-am SATURAT! Imi vreau viata inapoi

IONUT NEGOITA, principalul finantator de la DINAMO BUCURESTI, s-a SATURAT de situatie ingrata de la echipa, iar INFRANGERILE din partidele cu FC Brasov si CFR Cluj l-au facut sa “explodeze”! Conform Gazetei Sporturilor, NEGOITA este mai hotarat ca oricand sa VANDA actiunile pe care le detine la DINAMO si sa iasa, definitiv, din fenomen.

IONUT NEGOITA vrea sa-si VANDA actiunile pe care le are la DINAMO BUCURESTI. “Am achizitionat clubul, am platit datorii de multe milioane de euro, am asigurat doua licente si am dus echipa pe un loc de cupele europene. Acum sunt luat la injuraturi. M-am SATURAT, imi vreau viata inapoi! Mi-am neglijat familia si afacerile pentru a ma dedica lui DINAMO BUCURESTI, dar lumea nu vede adevarul”, a declarat NEGOITA, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

Citeste si: Dinamo s-ar putea muta sezonul viitor la Piatra Neamt ! 

“Nu vreau sa imi recuperez intreaga investitie pentru ca realizez ca este imposibil, dar sa vina cineva sa ia clubul si ii cedez pe loc”, a mai spus actionarul lui DINAMO BUCURESTI.

Citeste si: Ionut Negoita s-a saturat de Dinamo! Omul de afaceri este dispus sa renunte la echipa

“Apareau tot felul de documente oficiale cum ca trebuie dati 800.000 de euro in Uruguay, alte sute de mii de euro pentru tot felul de chestii, strangadu-se peste 25 de milioane de euro, datorie care este si acum activa din perioada dinanintea lui NEGOITA”, au declarat apropiatii patronului din Stefan cel Mare pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Sursa foto: fcdinamo.ro