Ionuț Popa a murit! Antrenorul român avea 67 de ani

Ionuț Popa a murit, în această dimineață, la Spitalul Județean din Arad acolo unde a fost internat încă din 9 iunie. Carismaticul antrenor român suferise un stop cardio-respirator și a avut nevoie de manevre de resuscitare, a fost transferat pe secția ATI, unde a stat în comă, apoi în moarte cerebrală până astăzi, când a fost constatat decesul după un nou stop-cardiorespirator suferit.

Ionuț Popa a antrenat sau condus din postura de director tehnic de-a lungul carierei sale pe UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.

Citește și: Ionuț Popa este în comă! Medicii sunt rezervați cu privire la situația antrenorului

“Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, declara Ionuț Popa, pe 10 ianuarie, în ultimul său interviu acordat jurnaliștilor de la Prosport.

Sursa foto: sport