IONUT RUDEANU, ginerele lui VASILE BLAGA, a fost trimis in judecata pentru EVAZIUNE FISCALA

IONUT RUDEANU, ginerele copresedintelui PNL VASILE BLAGA, a fost trimis in judecata, sub CONTROL JUDICIAR, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, pentru EVAZIUNE FISCALA.

IONUT ANDREI RUDEANU este acuzat intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA. Potrivit anchetatorilor, “in perioada 2010 – 2014, persoanele vizate printre carea si reprezentatii unei societati prestatoare de servicii de protectie si paza, ar fi desfasurat tranzactii comerciale fictive, cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale”.

CITESTE SI: MOTIVAREA INSTANTEI: LASAREA IN LIBERTATE A LUI IONUT RUDEANU, GINERELE LUI VASILE BLAGA, AR CREA UN SENTIMENT ACUT DE INSECURITATE

Ginerele lui VASILE BLAGA, IONUT RUDEANU,  era abonat la contracte de milioane de euro cu statul roman. PREJUDICIUL din acest dosar se ridica la aproximativ 600.000 de euro. Cel mai generos contract cu statul este cel incheiat cu CNADNR, care i-a dat firmei lui IONUT RUDEANU doua contracte, in 2010 si 2012, in valoare de 1,2 milioane de euro.

Sursa foto: jurnalul