IONUT STROE, despre VOTUL in cazul lui VARUJAN VOSGANIAN: O SURPRIZA NEPLACUTA; incercam sa aflam ce s-a intamplat

Purtatorul de cuvant al PNL, IONUT STROE, a declarat, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca nu stie ce s-a intamplat in Senat cu privire la solicitarea DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pe numele senatorului VARUJAN VOSGANIAN.

Liderul PNL a spus ca decizia partidului a fost sa se voteze pozitiv solicitarile Justitiei, insa, momentan, nu a identificat motivul “SURPRIZEI NEPLACUTE” petrecuta la Senat.

“Cand vorbim despre solicitari ale Justitiei, nu e bine sa si personificam aceste solicitari. Orice solicitare ar fi PNL s-a pronuntat pentru. Ideea e ca nu e o decizie de partid in cazul lui Vosganian, noi hotaraseram sa votam pozitiv, in momentul de fata incercam sa identificam ce s-a intamplat acolo, nu avem atat de rapid datele problemei, dar cu siguranta vom incerca sa vedem, practic, ce s-a intamplat”, a spus IONUT STROE.

Citeste si: ION ARITON poate fi URMARIT PENAL. VARUJAN VOSGANIAN SCAPA de Justitie

“Credeti-ma, daca ar fi sa mergem dupa modelul politicianist roman, am putea sa dam vina pe majoritate. E posibil sa fi fost oameni din zona majoritatii care sa isi fi exprimat punctul de vedere. Dupa ce vom avea toate datele necesare, incercam sa aflam ce s-a intamplat. Nu acesta este modul nou pe care ni l-am asumat sa facem politica,. Nu aceasta a fost decizia de partid la acest vot, noi am hotarat ca raspunsul nostru sa fie pozitiv si prompt la solicitarile justitiei. Incercam, in aceste minute, de cand avem surpriza neplacuta, sa aflam motivele acestui vot. Daca sunt voturi din partea PNL, cred ca sunt foarte putine”, a mai spus IONUT STROE.

Citeste si: VARUJAN VOSGANIAN: Membrii Comisiei juridice din Senat sa JURE PE BIBLIE si CONSTITUTIE in cazul meu

In ceea ce priveste ramanerea lui VARUJAN VOSGANIAN in PNL, IONUT STROE a spus ca nu se discuta acum despre aceasta. “Si asta e o intrebare dar nu din cadrul discutiei de astazi. Nu cred ca putem discuta in acest moment. Vorbim de un vot in Parlament si o solicitare a justitiei. E un alt registru”, a declarant IONUT STROE.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro