IONUT STROE: LIBERALII vor veni la PROGRAMUL PARLAMENTULUI, nu la programul lui VICTOR PONTA

Purtatorul de cuvant al PNL, IONUT STROE, a declarat, luni, ca premierul VICTOR PONTA ar trebui sa stie ca plenul reunit este convocat de Birourile reunite, adaugand ca liberalii vor veni la PROGRAMUL PARLAMENTULUI, nu al premierului, care, in opinia liberalului, “incearca sa se promoveze pe sine”.

 “Victor Ponta, inainte de a convoca plenul reunit, ar trebui sa stie ca aceasta convocare trebuie facuta de Birourile Permanente reunite, unde e nevoie si de o ordine de zi, pe care, oricat ar vrea seful Executivului, nu o poate dicta. Este o noua modalitate de a se promova pe sine”, a declarat IONUT STROE, referitor la facut apelul facut de VICTOR PONTA la colegi, dar si la opozitie pentru a se intoarce, marti, la munca pentru a modifica art. 24 din Legea 96/2006 privind statutul senatorilor si al deputatilor.

Citeste si: VICTOR PONTA cere parlamentarilor PSD si din opozitie sa VINA la VOTUL din PLEN pentru STATUT

IONUT STROE a aratat ca “PNL va veni la programul Parlamentului, nu la programul lui Ponta”, potrivit evz.ro, care citeaza Mediafax.

“Convocarea nu ii apartine, stim foarte bine ca el dicteaza comportamentul PSD-ului in Parlament, dar ar fi bine sa comunice celor doua portavoci, Zgonea si Tariceanu, ca ei trebuie sa convoace plenul. Ne-ar fi bucurat foarte mult ca aceeasi mobilizare sa se fi intamplat din partea social-democratilor si cand se cerea prezenta la sedintele Parlamentului in cazul solicitarilor justitiei”, a mai afirmat purtatorul de cuvant al PNL.

Citeste si: ALINA GORGHIU: CONVOCAREA PARLAMENTULUI pentru MARTI este o “GOLANIE POLITICA”