IONUT STROE: PSD a transformat scandalul CARDURILOR de SANATATE intr-o RAFUIALA POLITICA

Purtatorul de cuvant al PNL, IONUT STROE i-a cerut, vineri, premierului VICTOR PONTA sa ofere urgent solutii la problemele aparute cu implementarea cardurilor de sanatate, precizand ca acesta transforma o criza nationala intr-o rafuiala politica.

Partidul National Liberal solicita Guvernului condus de Victor Ponta sa ofere urgent raspunsuri si solutii in scandalul cardurilor de sanatate. Problemele aparute in sistem sunt in totalitate in responsabilitatea sa, sunt o problema reala, pe care o resimt toti cetatenii, si nu poate fi ascunsa prin vorbe goale si politicianism. (…) Inventarea de vinovati de serviciu sau tapi ispasitori pentru proasta administrare a treburilor publice a devenit o obisnuinta paguboasa din partea actualului Guvern”, a precizat purtatorul de cuvant al PNL.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Guvernul a pregatit PROST implementarea CARDULUI DE SANATATE

Deoarece este o criza grava care afecteaza nu doar numeroase persoane, ci chiar pe cele mai vulnerabile si aflate in dificultate, este timpul ca premierul si echipa lui sa se aseze urgent la masa pentru a rezolva blocajul din sistemul de sanatate. Orice alte jocuri politice inseamna timp pierdut si pun in pericol viata pacientilor. Este regretabil ca PSD, partidul care conduce Guvernul si majoritatea din Parlament, a ales sa transforme o criza nationala intr-o rafuiala politica”, mai afirma Ionut Stroe.

CITESTE SI: PONTA, despre scandalul CARDURILOR de SANATATE: N-AM SOLUTII pentru toate PROBLEMELE

PSD a optat, asa cum s-a intamplat si recent in campania electorala, in locul unor discutii serioase si concrete, pentru o revarsare de ura si de limbaj politic inveninat”, mai arata reprezentantul liberalilor, care ii recomanda premierului ”sa isi traga la raspundere subordonatii din propria curte si sa vina cu o solutie, inainte sa caute scandal in alta parte”.

Sursa foto www.agerpres.ro