IORDANESCU: AL-ITTIHAD il vrea pe PITURCA, dar eu cred ca el va ramane la nationala

piturca-anghel-iordanescu-nationala

Directorul Tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, a declarat, vineri, inaintea plecarii nationalei pentru partida cu Grecia, din prima etapa a preliminariilor Euro-2016, ca formatia saudita Al-Ittihad il doreste ca antrenor pe Victor Piturca, insa este convins ca acesta nu va pleca.

“Chiar am avut niste informatii din Arabia Saudita. Dar cunoscandu-l pe Victor Piturca ca e un om serios, ambitios, eu sunt convins ca nu va pleca. Oferta exista, este o oferta reala. Nu stiu daca e scrisa, concreta, dar din sursele mele din Arabia Saudita stiu ca sunt foarte, foarte interesati de Victor Piturca. E clar ca cei de la Al-Ittihad, unde am fost si eu, sunt foarte interesati. Eu sunt convins ca el va ramane la echipa nationala. In fiecare zi am vorbit cu el la antrenamente”, a spus Iordanescu.

CITESTE SI: PITURCA pleaca de la nationala! “SATANA” a semnat pe doua sezoane cu o echipa din Golf. UPDATE 

Presa din Arabia Saudita a scris in ultima saptamana despre o oferta a gruparii Al-Ittihad pentru selectionerul Victor Piturca. Potrivit acesteia, Piturca ar urma sa paraseasca banca tehnica a primei reprezentative dupa meciul de duminica cu Grecia. Luni, selectionerul Victor Piturca a declarat ca sunt sub unu la suta sanse sa plece.

CITESTE SI: VICTOR PITURCA nu s-a inteles la bani cu arabii: Sunt sanse sub 1% sa plec de la nationala!

Sursa foto: sport.ro