IORGA: Presedintele CNA a mintit in legatura cu Administratia Prezidentiala

NARCISA IORGA, membru CNA, spune ca presedintele Consiliului, LAURA GEORGESCU, a mintit in legatura cu documentul transmis Administratiei Prezidentiale, in numele CNA si folosind autoritatea Consiliului, in plin scandal in care aceasta este implicata.

“Laura Georgescu a declarat ieri ca s-a adresat «institutional» Presedintiei, sustinand ca din zona presedintelui ar veni o vulnerabilitate catre CNA, si nu din partea ei. Invoca incalcarea unei directive europene prin actul de promulgare a unei legi de modificare si completare a legii audiovizualului.

Citeste si: LAURA GEORGESCU, mesaj pentru BASESCU: Nu am incalcat legea, am dat dovada de transparenta

In realitate, Laura Georgescu a trimis o «informare» catre Administratia Prezidentiala cu doua zile dupa promulgarea si publicarea legii. Nu raspunsul de la Cotroceni a venit cu doua zile mai tarziu, asa cum incearca sa lase impresia. Minciuna are insa picioare foarte scurte, la cest nivel institutional si mai ales public”, a scris IORGA pe  blogul personal.

Citeste si: DAN DIACONESCU, dupa retransmisia ILEGALA a OTV: Sefa CNA m-a felicitat

Conform Narcisei Iorga, nu exista nicio prevedere legala care sa dea dreptul unei institutii cum este CNA sa se adreseze presedintelui Romaniei pentru a-i cere sa nu promulge o lege.

Sursa foto: adevarul.ro