Iorgulescu a vrut sa-l dea afara pe Victor Piturca. Selectionerul, salvat de Mircea Sandu

Presedintele in exercitiu al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a vrut sa-l demita pe selectionerul Victor Piturca, insa tehnicianul a fost salvat de Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) spunand ca nu este un moment oportun pentru aceasta mutare, informeaza gsp.ro.

Iorgulescu a propus, in sedinta Comitetului Executiv al FRF, demiterea selectionerului Victor Piturca, sustine sursa citata. Ideea nu a fost agreeata de Nasu’ Sandu, acesta din urma fiind de parere ca nu este momentul oportun pentru aceasta schimbare.

Citeste si: Gino Iorgulescu s-a tinut de cuvant! Vezi primele decizii importante luate de seful LPF

Presedintele LPF a propus demiterea lui Victor Piturca, Iorgulescu afirmand ca se pot strange banii necesari pentru a fi platita clauza de reziliere a selectionerului, care se invarte in jurul a un milion de euro.

Mircea Sandu nu a fost insa de acord cu aceasta propunere, seful FRF fiind de parere ca Victor Piturca si Anghel Iordanescu au inceput sa colaboreze foarte bine la prima reprezentativa.

Demiterea lui Victor Piturca i-ar deschide drumul catre echipa nationala lui Cosmin Olaroiu, unul dintre prietenii si partenerii de afaceri ai lui Gino Iorgulescu.

Sursa foto: gsp.ro