iOS 7, cea mai mare schimbare a Apple

Cea mai mare schimbare a Apple este reprezentata, conform declaratiilor facute de Tim Cook, directorul companiei de lansarea noii generatii a sistemului de operare pentru iPhone, iOS 7.

Noul sistem de operare a fost prezentat de compania Apple la conferinţa WWDC 2013 chiar de catre directorul companiei, acesta caracterizandu-l drept ”cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului”.

Blogurile de specialitate au facut rapid o analiza a noului iOS 7 si au remarcat ca noul iOS 7 are o functie noua, Control Center, care poate fi activata in cadrul oricarei aplicatii ce presupune control asupra Wi-Fi, a luminozitatii si a altor setari frecvent accesate.

iOS 7 va aduce si un sistem mai bun de realizare a mai multor sarcini simultan. Va monitoriza aplicatiile folosite frecvent de utilizator pentru a determina care dintre acestea au nevoie de imbunatatiri.

Noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad va aduce modificari si in ceea ce priveste infatisarea, oferind un design mai neted si cu mai multe culori.