iPhone 5S are mari probleme cu bateria

Apple a recunoscut ca unele smartphone-uri iPhone 5S au probleme cu bateria si a anuntat ca va rezolva acest lucru.

“Am descoperit recent o defectiune de productie, care afecteaza un numar limitat de terminale, din cauza careia autonomia bateriei este mai mica, iar timpul de reincarcare este mai redus”, a transmis purtatorul de cuvant al Apple, Teresa Brewer, conform ziare.com. “Vom da de clientii afectati si le vom inlocui telefonul”, a adaugat reprezentantul companiei americane.

Conform sursei citate, Apple nu a facut public numarul exact de iPhone 5 cu probleme, referindu-se doar la “cateva sute”, ceea ce inseamna destul de putin, avand in vedere ca smartphone-ul s-a vandut in primul weeekend de la lansare in 9 milioane de exemplare.

Si alti utilizatori s-au plans de autonomia bateriei atunci cand folosesc sistemul de operare iOS 7 pe mai multe modele de telefoane Apple, insa problema in cauza este strict legata de hardware si afecteaza doar iPhone 5S, scrie New York Times.

 Totusi, bateria nu este singura problema regasita la noul model de smartphone. Unii utilizatori au reclamat ca acesta se indoaie, in timp ce altii sustin ca iOS 7 nu raspunde intotdeauna foarte bine la comenzi.

Sursa foto: engadget.com