IPHONE 6: Anuntul de ULTIMA ORA care ii va supara pe fanii APPLE

Lansarea noului IPHONE 6 cu ecran de 5.5 inchi va fi amanata din cauza unor probleme intampinate de Apple la fabricare. Vestea buna e ca varianta de 4.7 inchi va fi lansat in septembrie.

Apple ar intampina ceva probleme cu fabricarea primului sau phablet, noul IPHONE 6 de 5.5 inchi. Potrivit GSM Arena, care citeaza Business Insider, ar exista cateva probleme legate de senzitivitatea touchscreen-ului, motiv pentru care noul smartphone ar putea fi lansat abia in 2015.

Citeste si: IPHONE 6. ECRANUL DIN SAFIR, SUPUS UNUI TEST FOARTE DUR. VIDEO

Insa Apple nu are probleme cu versiunea mai mica a lui IPHONE 6, cea de 4.7 inchi, telefon ce urmeaza sa fie prezentat, oficial, in luna septembrie.

Potrivit analistului de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo, Apple va micsora preturile pentru IPHONE 5s si IPHONE 5c odata cu lansarea iPhone 6 de 4.7 inchi.

Noul IPHONE 6 va avea un ecran din cristale de safir, ceea ce il face aproape indestructibil. Recent, un internaut a urcat pe Youtube un filmulet in care a pus la grea incercare ecranul telefonului. Display-ul a fost zgariat cu un cutit si cu cateva chei, dovedindu-si rezistenta fara probleme.

IPHONE 6. DEJA AU APARUT PRIMELE CLONE! GALERIE FOTO

Sursa foto: businessinsider.com