iPHONE 6. Ce PRETURI vor avea noile telefoane in Romania si cand vor putea fi CUMPARATE

IPHONE 6 este un telefon pe care multi romani il asteapta. Deja, magazinele online din Romania speculeaza acest lucru si accepta precomenzi pentru celebrul smartphone APPLE, in ambele variante, atat cea cu ecran de 4.7 inchi, cat si in varianta cu display de 5.5 inchi.

Incepand cu data de 10 septembrie, retailerul online QuickMobile accepta precomenzi pentru noile IPHONE-uri, modele care vor ajunge in Romania, potrivit unui anunt al magazinului, pe 19 septembrie, scrie gandul.info.

Citeste si: IPHONE 6. TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE NOUL SMARTPHONE APPLE

“Publicul va avea ocazia, incepand cu 19 septembrie, sa cumpere primele terminale IPHONE 6 si iPhone 6 PLUS in premiera in Romania. PRETURILE pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul IPHONE 6 de 16 GB. Mai mult, QuickMobile demareaza din 10 septembrie si o campanie de pre-comanda pentru cele doua noi modele APPLE”, se arata intr-un comunicat al magazinului.

Astfel, daca pentru cel mai ieftin model, IPHONE 6, cu capacitate de stocare interna de 16 GB, comerciantul cere un pret de 3.500 de lei (peste 1.000 de dolari), cel mai scump model, adica IPHONE 6 PLUS, cu memorie de 128 GB, costa, la QuickMobile, 5.000 de lei (aproape 1.500 de dolari).

Comparativ, in SUA, IPHONE 6 PLUS (128 GB) va costa 950 de dolari la liber, iar IPHONE 6 (16 GB) va putea fi achizitionat cu 650 de dolari fara abonament. 

Citeste si: IPHONE 6. TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE NOUL SMARTPHONE APPLE

IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS vor fi disponibile oficial, incepand cu 19 septembrie, in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie.  

Sursa foto: techradar.com