iPHONE 6. Ce utilizatori vor MIGRA la smartphone-ul APPLE

Utilizatorii de ANDROID nu si-ar schimba telefonul pentru un smartphone de la APPLE, nici macar pentru noul IPHONE 6. Cel putin asta releva un studiu recent, potrivit caruia doar 5% din utilizatorii sistemului Google ar trece la noul IPHONE 6.

Cel mai recent smartphone APPLE se va lansa marti, 9 septembrie. In acest sens, un studiu realizat de compania Survata arata ca noul gadget nu este atat de popular pe cat s-ar putea crede la prima vedere. Desi studiul este destul de mic ca numar de participanti (889 de persoane) si este realizat pe parcursul a doua zile, compania insista ca cifrele arata un trend, scrie cnet.com.

Citeste si: IPHONE 6 SE TRANSFORMA IN PORTOFEL MOBIL. CUM SE VOR FACE PLATILE

Studiul arata ca doar 5% dintre utilizatorii de ANDROID si-a schimba optiunea si ar incepe sa foloseasca IPHONE 6, in timp 12.4% dintre utilizatori ar putea trece la noul smartphone APPLE.

La randul lor, cei care folosesc deja un IPHONE sunt tentati sa il schimbe cu ultima versiune. 36% dintre cei care au un IPHONE 5 spun ca este foarte probabil sa isi cumpere noul telefon, in timp ce doar 18% dintre utillizatorii de IPHONE 5S si 15% dintre cei care au IPHONE 5C si l-ar schimba cu un IPHONE 6.

Citeste si: APPLE PREGATESTE LANSAREA UNUI NOU IPAD. CAT DE MARE VA FI TABLETA

Totodata, mai arata studiul, noul smartphone este apreciat de 6% dintre cei care au un BlackBerry, acesta fiind procentul de utilizatori dispusi sa treaca la APPLE.

Sursa foto: heresthethingblog.com