IPHONE 6. Ecranul din SAFIR, supus unui TEST foarte dur. VIDEO

Ecranul noului iPHONE 6, versiunea de 4.7 inchi, apare intr-un test video in care este supus unui test de rezistenta destul de dur. Display-ul din safir al smartphone-ului Apple este zgariat si indoit in diverse feluri, dovedind ca este foarte dur.

Pe imaginile publicate de userul Marques Brownlee pe YouTube se poate vedea cum display-ul noului iPHONE 6 este zgariat cu o cheie si cu un cutit, insa acesta nu pateste nimic. Flexibilitatea si duritatea ecranului sunt si ele testate, dovedindu-se la fel de bune.

Citeste si: IPHONE DIN AUR, GRAVAT CU CHIPUL LUI VLADIMIR PUTIN. FOTO IN ARTICOL

Apple va lansa noul iPHONE 6 cel mai probabil in septembrie. Din ce se cunoaste pana acum vor exista doua versiuni, una cu ecranul de 4.7 inchi, lansata in toamna, precum si alta de 5.5 inchi, care va ajunge in magazine putin mai tarziu.

Presa chineza, citata de Business Insider, anunta ca bateria lui iPHONE 6 va fi mai buna decat actuala versiune. Astfel, telefonul cu ecran de 4.7 inchi va primi o baterie de 1.800 mAh sau 1.900 mAh, in timp ce versiunea mai mare va avea o baterie de 2.500 mAh. Prin comparatie iPHONE 5S are 1.560 mAh.

IPHONE 6: NOI IMAGINI CU VIITORUL MODEL APPLE

Sursa foto si video: phonedog.com, youtube.com