Iphone 6 este tot mai aproape. Productia va incepe in luna mai

iPhone 6 va avea doua versiuni, una cu un display de 4.7 inchi si alta cu un ecran apropiat de dimensiunile unui phablet, respectiv de 5.5 inchi. Totusi, noul smartphone al Apple ar putea fi lansat, initial, numai in prima varianta, mai mica, din cauza unor dificultati in realizarea ecranelor in-cell.

iPhone 6 este din ce in ce mai aproape de realitate. Acum, surse din interiorul lantului de aprovizionare au declarat pentru Reuters ca din luna mai va incepe productia de serie a display-urilor pentru noul telefon.

In prima faza vor fi produse display-urile cu diagonala de 4.7 inchi, urmand ca productia modelului cu diagonala de 5.5 inchi sa fie amanata mai multe luni, ceea ce ar insemna ca aceasta versiune nu va fi lansata in septembrie. Motivul il constituie dificultatile care au aparut cu productia ecranelor in-cell.

Citeste si: IPHONE 6, SCHIMBARI MAJORE PENTRU SMARTPHONE-UL AMERICAN. CAND VA FI LANSAT SI CAT DE MARE VA FI ECRANUL

Potrivit surselor citate de Reuters, firmele japoneze Japan Display Inc si Sharp Corp, precum si grupul sud-coreean LG Display Co au fost selectate pentru a produce ecranele pentru noua generatie de smartphone-uri iPhone. Niciun reprezentat al celor trei societati nu a dorit sa comenteze aceste informatii.

Apple mizeaza pe un iPhone cu un ecran mai mare pentru a recupera decalajul care il separa de rivalul Samsung Electronics Co Ltd.

Sursa foto: ibtimes.com