IPHONE 6. Apple va face anuntul saptamana viitoare

Noul IPHONE 6 va avea cateva functii interesante printre care si cateva care iti vor permite sa controlezi aparatura din locuinta. Financial Times spune ca APPLE va face anuntul la conferinta WWDC, care debuteaza pe 2 iunie.

APPLE se pregateste sa faca un pas in viitor, odata cu noul concept al casei inteligente “IHOME”. Astfel, IPHONE 6 va avea cateva functii noi prin care utilizatorii pot controla diverse lucruri din casa, cum ar fi sistemul de securitate, lumini sau aparate electrocasnice.

Citeste si: IPHONE 6, TEST COMPARATIV VIDEO

Informatia este publicata de Financial Times, mai multe urmand sa aflam pe 2 iunie, atunci cand incepe evenimentul WWDC.

Indiferent de device-urile compatibile, APPLE ar lucra cu mai multi producatori pentru a crea produse certificate. Ele vor avea o eticheta similara cu “Made for iPhone”, asteptandu-se sa poate un logo nou.

Controlul locuintei de pe telefon sau tableta reprezinta marea provocare pentru cei doi rivali, APPLE si Google. Mai devreme anul acesta, Google a cumparat Nest pentru 3.2 miliarde de dolari.

Citeste si: APPLE: ASA ARATA NOUL IPHONE 6, CEL MAI SPECTACULOS SMARTPHONE APPLE. GALERIE FOTO

Noua platforma IHOME este inclusa in planurile APPLE, alaturi de AirPlay, iBeacon si dispozitivul de comunicatii auto CarPlay.

Sursa foto: macnn.com