iPhone 6: Noi imagini cu viitorul model Apple

Apple are in vedere lansarea modelului iPhone 6 in cursul acestui an. Conform presei de specialitate, data lansarii noului produs este 19 septembrie 2014, dar reprezentantii gigantului tehnologic american nu au confirmat aceasta informatie.

Inca de la inceputul anului 2013 au aparut imagini cu presupuse prototipuri ale telefonului iPhone 6, insa acestea au fost catalogate ca fiind false.

CITESTE SI: IPHONE 6, MAI SUBTIRE CA NICIODATA! FOTO IN ARTICOL

Totusi informatiile referitoare la noul model au un detaliu comun: iPhone 6 va fi echipat cu un display de 4,7 inci.

Cele mai recente imagini cu urmatorul smartphone al americanilor au aparut in Taiwan, de la acelasi om care a lansat pe internet primele imagini reale cu iPhone 5 chiar inainte de lansare. Numele sau este Jimmy Lin, scrie Phonearena.

CITESTE SI: IPHONE 6. Apple va face anuntul saptamana viitoare

Fotografiile de acum ilustreaza clar un iPhone 5 langa un gadget despre care autorul imaginilor sustine ca este chiar iPhone 6. Carcasa spate seamana, potrivit Phonearena, cu designul tabletei iPad mini. 

Mai mult, scrie sursa citata, exista si unele indicii privind existenta unui model iPhone cu ecran de 5.5 inci, care ar urma sa fie lansat la scut timp dupa prezentarea oficiala a versiunii iPhone 6 cu ecran de 4.7 inci.