iPhone 6, schimbari majore pentru smartphone-ul american. Cand va fi lansat si cat de mare va fi ecranul

iPhone 6 prinde tot mai mult contur. Ultima generatie a smartphone-ului Apple vine in septembrie nu in una, ci in doua variante de dimensiuni. Vestea vine tocmai din Japonia si face referire la ecranul noului flagship Apple.

Conform publicatiei nipone Nikkei, noul iPhone 6 va fi oferit, cel mai probabil, in doua versiuni, una de 4.7 inchi si alta cu un ecran de 5.5 inchi, ambele mai mari decat actuala generatie, care are un display de 4 inchi.

Citeste si: IPHONE 6, ZVONUL TERIBIL DESPRE CEL MAI ASTEPTAT SMARTPHONE APPLE

Productia lui iPhone 6 va incepe in curand, exact la timp pentru lansarea globala ce va avea loc in septembrie, o luna foarte indragita de gigantul din Cupertino din punctul de vedere al lansarilor de iPhone din ultimii ani.

Din cate mentioneaza sursa nipona, producatorii au inceput deja sa fabrice anumite componente, asa cum sunt senzorii pentru amprenta digitala si cipuri pentru driverele cu cristale lichide.

Totodata, productia de masa a ecranelor cu cristale lichide va incepe, cel mai devreme, in trimestrul aprilie-iunie la fabrica Sharp si in alte locatii. Si LG va furniza astfel de ecrane, mai spun asiaticii, iar rezolutia noului telefon va fi mult mai mare decat actualul iPhone 5S sau 5C.

Sursa foto: techradar.com