iPhone 6, surpriza neplacuta care te va lasa cu un gust amar!

iPHONE 6. Din ceea ce se stie pana acum, noul iPHONE 6 va fi mai subtire ca niciodata si va veni in doua versiuni, una mai mare, de 5.5 inchi, si alta mai mica, cu ecran de 4.7 inchi.

iPHONE 6. Acum, o noua veste ii ia prin surprindere pe fani. De data aceasta este una neplacuta si se refera la un pret mai ridicat.

Potrivit analistului Peter Misek de la Jeffries, APPLE negociaza cu operatorii de telefonie mobila din SUA o majorare a pretului pentru iPHONE 6 cu 100 de dolari, scrie ziare.com, care citeaza cotidianul Huffington Post.

Citeste si: IPHONE 6: SCHIMBAREA MAJORA LA CARE NU SE ASTEPTA NIMENI

iPHONE 6. Desi operatorii au refuzat initial o astfel de solicitare, exista semne ca ar putea accepta in cele din urma o crestere a pretului sustine Misek.

Totusi, cotidianul american atrage atentia ca analistul Jeffries nu are intotdeauna dreptate atunci cand anticipeaza miscarile companiei. Desi Misek a prognozat corect ca succesorul lui iPHONE 4 se va numi iPHONE 4S, si nu iPPHONE 5, el a prezis in urma cu cativa ani si lansarea unui Apple HD TV. Pana acum nu exista niciun semn in acest sens.

iPHONE 6. Pe de alta parte, un smartphone APPLE mai scump nu ar fi tocmai neobisnuit daca este sa luam in considerare faptul ca va exista si o versiune de 5.5 inchi a iPHONE-ului. Tabletele precum Galaxy Note 3 de 6 inchi se vand deja cu 100 de dolari mai mult decat versiunile lor mai mici.