iPhone 6 va avea ecran de safir. Primele modele au fost deja asamblate

iPhone 6 va fi lansat anul acesta, noul telefon al celor de la Apple fiind deja pe buzele tuturor fanilor si amatorilor de gadgeturi. Viitorul iPhone 6 va avea, dupa cum rezulta din ultimele zvonuri, ecran de safir.

Mai multe publicatii din SUA au scris in ultima saptamana ca Apple va lansa noul iPhone in decursul acestui an, cel mai probabil in toamna. Marile noutati pentru Apple in 2014 ar fi aparitia a inca doua telefoane, de dimensiuni mai mari, peste iPhone 5S, dar si schimbarea ecranului Gorilla Glass cu un ecran de safir, scrie yoda.ro. Se pare ca, de fapt, Apple a asamblat deja primele 100 de modele iPhone 6 cu ecran din safir.

Momentan nu exista insa informatii oficiale despre data lansarii, aparitiei sau pretului pentru iPhone 6, dar exista varianta conform careia telefonul va fi lansat mai devreme de toamna acestui an, in luna iunie. Acesta ar urma sa fie disponibil intr-o varianta cu ecran de 4,7 inci, cu rezolutia de 1136x640p, si intr-o alta versiune cu ecran de 5,7 inci, care ar urma sa aiba si o rezolutie imbunatatita.

Luna iunie daca pentru lansarea lui iPhone 6 pare inedita, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca pe 10 iunie are loc conferinta WWDC a Apple, asadar ar fi o explicatie.

Sursa foto: engadget.com