iPHONE 6. Vezi data de lansare a telefonului Apple!

Pe masura ce ne apropiem de luna septembrie, zvonurile in privinta noului IPHONE se intetesc. Potrivit ultimelor informatii, mult asteptatul smarphone APPLE va fi lansat pe 9 septembrie.

Potrivit GSM Arena, care citeaza site-ul Recode.net, IPHONE 6 va fi anuntat la intalnirea APPLE din 9 septembrie.

Citeste si: APPLE: CEL MAI MARE IPHONE VINE IN DECEMBRIE. VERSIUNEA MAI MICA SA LANSEAZA FARA ECRAN DE SAFIR

Nu se stie inca daca este vorba despre ambele versiuni ale telefonului, cel mai probabil americanii urmand sa lanseze IPHONE 6 cu ecran de 4.7 inchi. Fratele sau mai mare, respectiv telefonul cu ecran de 5.5 inchi va aparea undeva spre sfarsitul anului.

Alte speculatii in privinta noului telefon sunt ca acesta va veni fara ecranul special de safir despre care s-a discutat atat de mult in ultima perioada.

Pana ca noul IPHONE 6 sa isi faca aparitia oficial in magazine, pe piata din China au aparut si primele clone ale noului telefon.

Designul noului smartphone se bazeaza pe machetele aparute pe internet, in timp ce telefonul ruleaza un sistem de operare ce se aseamana foarte bine cu iOS.

Citeste si: IPHONE 6. DEJA AU APARUT PRIMELE CLONE! GALERIE FOTO

Nu se cunosc detalii despre partea hardware, insa ca si in cazul clonelor precedente, replica lui IPHONE 6 va avea un procesor destul de slab si va fi comercializata doar in China.

Sursa foto: thegioididong.com