iPhone 6, zvonul teribil despre cel mai asteptat smartphone Apple

Asteptat cu sufletul la gura de fanii Apple, iPhone 6 nu se va ridica la inaltimea asteptarilor. Cel putin nu din punctul de vedere al numarului de pixeli ai camerei foto! Potrivit unor surse apropiate companiei americane, camera va avea acelasi numar ca si la modelul iPhone 5S.

Camera va fi totusi mai buna decat cea a modelului actual, intrucat Apple se va concentra pe imbunatatirea calitatii imaginii si a lentilelor, noteaza GSM Arena.

Zvonurile anterioare sugerau ca iPhone 6 urmeaza sa aiba o camera de 10 MP cu o diafragma mai rapida, respectiv F/1.8, comparativ cu iPhone 5S, care are F/2.2.

Citeste si: IPHONE 6 CU ECRAN DE SAFIR VINE DIN TOAMNA. FOTO

Alte zvonuri au mentionat ca gigantul din Cupertino ar lucra si la imbunatatirea stabilizatorului optic al imaginii.

Daca noul iPhone 6 va veni cu o camera foto cu o rezolutie de 8 MP, inseamna ca nu se aliniaza trendului, in conditiile in care producatorii de telefoane opteaza pentru mai multi megapixeli pe camerele smartphone-urilor lansate.

Potrivit unui analist de la compania KGI Securities, cele mai mari transferuri sunt cele pentru senzorii cu o rezolutie de 13 MP, asteptandu-se ca ponderea acestora sa fie de 65% din totalul componentelor de inalta rezolutie pana la sfarsitul anului.

Sursa foto: businessinsider.com