iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS sunt disponibile in ROMANIA – OFICIAL

iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS, cele mai noi telefoane lansate de Apple, vor fi disponibile in curand la operatorii de telefonie mobila din Romania. Astfel, precomenzile de iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS pot fi facute de vineri, 2 octombrie, iar livrarile vor fi realizate incepand cu 9 octombrie.

Vodafone a fost prima companie de telefonie mobila din tara noastra care a facut acest anunt. “Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania le va oferi utilizatorilor sai noile iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului. Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS, incepand chiar din acest moment, pe site-ul Vodafone, iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor”, se arata intr-un comunicat de presa.

Ulterior, Orange a postat un mesaj similar pe pagina oficiala de Facebook. “iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS vin la Orange pe 9 octombrie, iar din 2 octombrie vor fi disponibile pentru precomanda”, au scris reprezentantii companiei. Telekom nu a facut pana acum niciun anunt in acest sens. De asemenea, inca nu se stiu preturile sau ofertele la abonamente. In magazinele on-line, pretul pentru iPHONE 6S porneste de la 3.999 de lei, variante de 16 GB, la liber, iar acelasi model de iPHONE 6S PLUS – 4.499 de lei.

Telefoanele se gasesc deja in magazinele din alte tari, iar in primele trei zile de la lansare, iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS au inregistrat un record, potrivit Business Insider. Modelele s-au vandut in peste 13 milioane de exemplare in primele trei zile, depasind performanta realizata de iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS – 10 milioane de unitati.

Spre deosebire de anul trecut, Apple a avut parte de o strategie buna, avand in vedere ca noua serie iPHONE 6S a fost lansata simultan atat in Statele Unite si Europa, cat si in China. A doua piata de desfacere ca marime pentru Apple, tara asiatica a lipsit din statisticile din 2014, din cauza unor probleme birocratice. Din 9 octombrie, telefoanele iPHONE 6S si iPHONE 6S PLUS vor fi disponibile in alte 40 de tari, inclusiv ROMANIA.

Sursa foto: economica