iPHONE-uri placate cu AUR si PIETRE PRETIOASE pentru invitatii la nunta fiicei presedintelui Nigeriei. FOTO in articol

Asta da nunta! Asa ar fi putut exclama invitatii la nunta fiicei presedintelui Nigeriei ce a avut loc recent! Asta pentru ca socrul mic le-a facut un cadou de nunta ceva mai special: un iPHONE personalizat cu PIETRE PRETIOASE si INSERTII DE AUR.

In urma cu cateva zile, fiica presedintelui Nigeriei, Faith, s-a casatorit cu alesul inimii sale, Godswill Osim Edward in cadrul unei ceremonii fastuoase. Din acest motiv, seful statului a decis sa ofere invitatilor la nunta un cadou mai special.

Citeste si: IPHONE 6, SURPRIZA NEPLACUTA CARE TE VA LASA CU UN GUST AMAR!

Astfel, ei au primit cate un iPHONE personalizat de catre designerul de lux Michael, cunoscut sub numele de Malivelihood, nimeni altul decat iubitul actritei Tonto Dikeh, scrie mobilissimo.ro, care citeaza dailypost.ng.

SMARTPHONE-URILE APPLE au fost oferite intr-o cutie neagra, inscriptionata cu un text de multumire din partea presedintelui. Dupa cum se poate observa in fotografia publicata pe internet, carcasa din spate a telefonului este incrustata cu PIETRE PRETIOASE si are INSERTII DE AUR. De asemenea, numele mirilor si data la care s-au casatorit au fost gravate pentru ca toata lumea sa isi aminteasca de nunta spectaculoasa.

FOTO VIRAL. A RAMAS BLOCATA IN CANALIZARE DUPA CE A INCERCAT SA-SI RECUPEREZE IPHONE-UL

Nu exista informatii privind numarul de iPHONE-URI oferite si nici cat costa un asemenea telefon, insa cu siguranta gestul sefului statului nu a fost primit foarte bine tinand cont ca tara se confrunta cu foarte multe atacuri militare.

Sursa foto: dailypost.ng