IPOTEZA SOC: EMIL BOC RENUNTA LA PRIMARIA CLUJULUI?

PNL si-ar dori ca fostul premier EMIL BOC  sa candideze pentru inca un mandat in fruntea Municipiului Cluj-Napoca. Acelasi lucru si l-ar dori si fostul presedinte TRAIAN BASESCU, cel care l-a promovat pe Boc si infruntea PDL si in fruntea guvernului.

EMIL BOC ar alege insa a III-a cale, sustin jurnalistii de la Ziardecluj care dezvaluie ca sunt cateva elemente care ar arata o schimbare radicala in ce-l priveste pe EMIL BOC:

1.”Oboseala, teama de arestarea de catre DNA si perspectiva infricosatoare ca si-ar putea freca nervii inca patru ani la primarie cand el isi doreste ceva mai simplu si mai elevat, o cariera in diplomatie sau de ce nu in Parlament.”

CITESTE SI: ANTONESCU DEZVALUIE IN CE CONDITII VA CANDIDA TARICEANU LA PRIMARIA CAPITALEI

2.”Surse sustin ca EMIL BOC INCA nu si-a depus candidatura la partid, deci, practic, nu are cum sa se retraga din ceva. Mai mult, el nu a spus NICIODATA ca va candida pentru un nou mandat. Au vorbit in locul lui Blaga sau Gorghiu, dar el niciodata.”

3.Liberalii clujeni ar strange semnaturi pentru candidatura la primarie, dar in alb.

4.EMIL BOC s-ar fi imbolnavit de curand subit si ar putea anunta ca nu ar mai putea continua si ar parasi scena pe modelul Draga Stolo.

Daca s-ar mai pune la socoteala si ca presedintele PMP va vizita in curand Cluj-Napoca, atunci s-ar da si mai tare apa la moara celor care sustin ca Emil Boc se va retrage in favoarea deputatului Adrian Gurzau, presedintele PMP Cluj, dar si candidatul lui TRAIAN BASESCU la Primaria municipiului.

Sursa text: Ziar de Cluj