Ipoteza soc in cazul asasinarii lui John F. Kennedy

O ipoteza soc a fost lansata in cazul asasinatului fostului presedinte american, John Franklin Kennedy, prin intermediul unui nou film documentar, “JFK: The smoking gun”. Realizatorii documentarului afirma ca John F. Kennedy ar fi fost lovit inclusiv de un glont plecat din pistolul unuia dintre oamenii care ii asigurau securitatea presedintelui american.

Pelicula a fost prezentata in Los Angeles la Asociatia Criticilor de Televiziune de catre producatorii si investigatorii acestui caz. Ei sustin ca George Hickey, un agent secret care se afla in masina cu Kennedy, chiar in spatele acestuia, l-a impuscat accidental pe presedinte pe 22 noiembrie 1963.

Documentarul  urmareste evolutia anchetei derulata de catre detectivul de politie Colin McLaren timp de 4 ani si care il are drept punct final pe Hickey – care a murit doi ani mai tarziu.

McLaren a declarat ca George Hickey si alt agent secret se aflau la o petrecere, cu o noapte inainte de calatoria fatala a lui Kennedy in Dallas. Conform investigatiilor sale, Hickey nu avea calificarea necesara care sa ii permita sa poarte o arma de foc, asa cum s-a intamplat in dimineata in care a avut loc asasinarea.

Acest film documentar va fi difuzat pe 3 noiembrie 2013.

Sursa foto: listverse.com