Ipoteză șocantă în cazul asasinatului Anastasiei Cecati! Ce îi cerea aceasta soțului său pentru a-și vedea fetița

O nouă ipoteză șocantă a apărut în cazul morții cuplului de basarabeni, Anastasia Cecati și Alexei Mitachi! Varianta oficială este că actrița de 31 de ani a fost înjunghiată mortal de propriul soț în apartamentul ei din Chișinău. După atac, bărbatul s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al clădirii.

Cei doi erau despărțiți de câteva luni. Actrița devenise mamă în urmă cu trei săptămâni, iar în apartamentul unde a avut loc crima se afla și bebelușul pe care ea îl avea chiar cu criminalul. Polițiștii au percheziționat casă Anastasiei și au găsit arma crimei. Cuțitul cu care Alexei a înjunghiat-o mortal pe frumoasa lui soție. Pe el au fost găsite amprentele bărbatului. Încă de la început, anchetatorii au mers pe ipoteza că Alexei a omorât-o pe Anastasia din gelozie.

Însă apropiații celor doi sunt de părere că aceștia au fost de fapt victime, ei fiind uciși de o a treia persoană. Această variantă nu a fost luată încă în considerare de anchetatori. Mai mult de atât, Alexei Mitachi și-a sunat rudele în ziua respectivă și le-a spus să aibă grijă de fetița lui și a Anastasiei .

Incredibil!  Ce îi cerea Anastasia Cecati soțului său pentru a-și vedea fetița 

Potrivit apropiaților cuplului, înainte de crimă,  tânăra i-ar fi cerut bărbatului să îi deschidă o clinică de stomatologie în Dubai. Din cauza faptului că medicul nu a reușit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte. Anastasia și Alexei locuiau separați de mai multe luni, iar pentru a-și vedea fiica, tânăra de 31 de ani i-ar fi cerut soțului sau câte 1.000 de euro pentru fiecare vizită.

Citește și: ANASTASIA CECATI, ACTRIȚĂ DIN LAS FIERBINȚI, OMORÂTĂ CU CRUZIME DE SOȚ! UCIGAȘUL S-A SINUCIS LA RÂNDUL SĂU

„Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relaţiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta şi-a asasinat iubita, după care s-a sinucis”, a spus Alexandru Pânzari, șef al IGP Chișinău.

Copila de 3 săptămâni se află în continuare internată la Spitalul Municipal Nr.1 din Capitală, iar starea ei începe să se amelioreze. Mama Anastasiei a solicitat deja că dorește să își crească nepoata.

Sursă text: bzi.ro, publika.md