Ipoteza SOCANTA in cazul mortii lui MARILYN MONROE

Ziaristii de investigatie Jay Margolis si Richard Buskin afirma in cartea lor “Asasinarea lui MARILYN MONROE: dosar clasat” ca BOBBY KENNEDY, fratele presedintelui JOHN FITZGERALD KENNEDY, ar fi ordonat uciderea actritei, scrie Agerpres.

Versiunea oficiala a decesului actritei este ca s-a sinucis. Cei doi ziaristi americani considera in schimb ca teza este total falsa. Actrita ar fi stiut prea multe secrete ale familiei Kennedy si era pe punctul de a face dezvaluiri pentru marele public. BOBBY KENNEDY ar fi ordonat atunci asasinarea ei printr-o injectie letala. Insusi psihiatrul artistei i-ar fi administrat acesteia o doza de barbiturice.

Citeste si: Marilyn Monroe s-a filmat cand a facut sex cu fratii Kennedy. Caseta va fi scoasa la licitatie

“Este cel mai nebunesc lucru pe care l-a facut Bobby. Era hotarat sa o faca, iar eu am fost atat de nebun incat sa il las”, marturiseste in carte Peter Lawford, cumnat al presedintelui. Tot potrivit lui Lawford, BOBBY KENNEDY si MARILYN MONROE ar fi inceput o relatie in 1962.

Citeste si: Orgii sexuale cu fratii Kennedy si Marilyn Monroe, dezvaluite in presa! Sex in grup cu Edward Kennedy, Marilyn Monroe, Robert si John Kennedy, Frank Sinatra si Sammy Davis Jr

“Aproape imediat relatia lor a devenit serioasa si ei au inceput sa se vada foarte des. Nu era intentia lui Bobby, dar au ajuns sa fie impreuna. Cand Bobby a inceput sa se indeparteze, Marilyn l-a amenintat ca dezvaluie relatia cu John si cu el, precum si tot ce stia despre familia Kennedy fiindca avusese grija sa scrie totul intr-un carnetel rosu”, incheie Peter Lawford.

Sursa foto: elpais.com