IPOTEZA SOCANTA. SOTIA lui ROBIN WILLIAMS, complice la CRIMA

La un an de la trecerea in nefiinta a starului, a fost redeschisa ancheta ce priveste moartea sa suspecta. Se pare ca din raportul initial ar lipsi anumite informatii, iar un martor ocular surpriza ar fi aparut peste noapte.

Zilele acestea, au fost scoase la iveala noi informatii cu privire la ultimele momente din viata actorului care ii fac pe investigatori sa fie din ce in ce mai sceptici la ideea sinuciderii.

CITESTE SI: ROBIN WILLIAMS NU s-a SINUCIS! Ce i s-a intamplat ARTISTULUI

Chiar daca, in prima faza, s-ar fi spus ca Robin a fost gasit spanzurat de asistentul sau, se pare ca, in dimineata zilei respective, o persoana misterioasa i-ar fi facut o vizita acestuia. Este vorba despre un apropiat al actorului, caruia i-ar fi incredintat bijuterii personale si ceasuri foarte valoroase.

Avand in vedere speculatiile care au existat privind o despartire intre Williams si sotia sa, Susan Schneider, investigatorii se gandesc la posibilitatea ca Robin sa-si fi dorit sa-si protejeze bunurile in eventualitatea unui divort.

CITESTE SI: Vedeta TV, devastata dupa ce SOTUL ei a fost gasit SPANZURAT intr-un parc

In legatura cu acest subiect, Sue Dietrich Norton, fost sef al politiei locale, a declarat: “Toata lumea crede ca nu e nimic mai mult in povestea asta, dar eu cred ca este.”

Investigatiile continua si, cel mai probabil, investigatorii vor aduce la lumina noi detalii privind tragicul eveniment.

Sursa libertatea