IREAL. Aceasta POZA nu este TRUCATA! Vezi cum a fost realizata. VIDEO si FOTO

Cand te uiti prima data la aceste POZE primul gand iti zboara la PHOTOSHOP! Adevarul este ca aceste fotografii demne de filmele SF sunt cat se poate de NEPRELUCRATE!

Imaginile sunt opera artistului chinez, fost pictor si cunoscator de arte martie, Li Wei, din Beijing. Chiar daca par ireale, FOTOGRAFIILE sunt realizate printr-o serie de trucuri, menite sa creeze ILUZIA unor situatii iesite din comun.

Citeste si: VIDEO. S-A SATURAT SA FIE PHOTOSHOPATA SI A FACUT ASTA!

Chinezului nu i s-a parut potrivit pictura in ulei si a abordat astfel arta in miscare prin intermediul FOTOGRAFIEI. Desi in lucrarile sale sunt sfidate legile fizicii, nici una dintre ele nu este retusata in PHOTOSHOP, dupa cum sustine artistul.

POZELE sale sunt realizate cu ajutorul unei recuzite formate din oglinzi, cabluri, sfori si schele, totul pentru a crea iluzia ca subiectii zboara si stau in pozitii imposibile.

Li Wei are 43 de ani si a inceput sa faca asta in urma cu 14 ani, atunci cand a dorit sa se specializeze intr-o noua forma de arta. A inceput cu seria “Mirroring” si a continuat apoi cu seria “Falls”.

IREAL! ACESTE FOTOGRAFII UIMITOARE CU ANIMALE SALBATICE NU SUNT PHOTOSHOPATE. GALERIE FOTO

Sursa foto si video: viralnova.com, youtube.com