IRINA BEGU a zdrobit-o pe AZARENKA si s-a calificat in optimi la ROMA. Lipsa de FAIR-PLAY a bielorusei

IRINA BEGU a facut un meci de zile mari impotriva bielorusei VIKTORIA AZARENKA (locul 6 WTA) si s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la ROMA. BEGU a invins-o pe Azarenka, scor 6-3, 6-2, la capatul unui meci dominat in totalitate, informeaza Ziare.

Desi a pierdut primul game pe propriul serviciu din acest meci, IRINA BEGU a revenit superb si a facut o demonstratie de tenis in fata celei mai in forma jucatoare din acest an. IRINA BEGU a jucat superb, cu o agresivitate si o varietate de lovituri in fata carora fostul numar unu mondial nu a avut nicio reactie.

CITESTE SI: IRINA BEGU S-A CALIFICAT IN TURUL II AL TURNEULUI DE LA ROMA

VIKTORIA AZARENKA a facut un gest sfidator la adresa arbitrului dupa meciul cu IRINA BEGU si a refuzat sa dea mana cu jucatoarea noastra. Gratie acestui succes, IRINA BEGU a reusit sa opreasca seria de 17 victorii consecutive pe care AZARENKA le avea in circuitul WTA si sa castige pentru prima data in cele sapte intalniri directe de pana acum .

In turul urmator, IRINA BEGU se va duela cu rusoaica DARIA KASATKINA, ocupanta locului 33 in clasamentul mondial. Pentru calificarea in optimi, IRINA BEGU va primi 105 puncte WTA si un cec in valoare de 24.630 de euro.

Sursa foto: sport