Irina Begu, victorie dubla in aceeasi zi la turneul de tenis de la Rio de Janeiro

Irina Begu

Irina Begu a obtinut doua victorii intr-o singura zi la turneul de tenis de la Rio de Janeiro- WTA. Prima victorie a obtinut-o in fata israeliencei Julia Glushko, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-1, 6-2, reusind astfel sa se califice in semifinalele turneului de la Rio Open.

In semifinale, Irina Begu va juca sambata cu invingatoarea partidei dintre Anna Karolina Schmiedlova si Veronica Cepede Royg.

Mondo News iti recomanda si: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN FINALA TURNEULUI DE LA DUBAI, DUPA CE A INVINS-O PE CAROLINE WOZNIACKI

A doua victorie a obtinut-o tot vineri, dar la dublu. Perechea formata din romanca Irina Begu si argentinianca Maria Irigoyen s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Rio de Janeiro (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, dupa 6-2, 6-2 in semifinala cu cuplul Chieh-Yu Hsu (Taiwan)/Elita Kostova (Bulgaria).

Begu si Irigoyen, principalele favorite ale probei si detinatoarele titlului, s-au impus in doar 56 de minute si vor juca in finala cu perechea Ysaline Bonaventure (Belgia)/Rebecca Peterson (Suedia), care a beneficiat de neprezentarea braziliencelor Beatriz Haddad Maia/Teliana Pereira.