Irina Reisler a slabit, intr-un singur an, 44 kilograme! GALERIE FOTO

Irina Reisler este un adevarat exemplu de vointa pentru toate femeile care vor sa elimine kilogramele in plus. Vedeta tv a reusit un record de slabire greu de atins: 44 kilograme, intr-un an!

Cunoscuta publicului mai ales de pe vremea cand lucra in PRO TV, dar si in TVR, Irina Reisler s-a ingrasat enorm in timpul sarcinii cu Anisia (11 ani, astazi). “Sarcina si alaptatul au fost responsabile de luarea excesiva in greutate. Mancam pentru doua persoane atunci cand eram insarcinata, iar dupa ce s-a nascut fata, a trebuit sa continui sa mananc pentru a avea lapte sa alaptez”, declara acum ceva vreme vedeta tv.

Irina, care va implini 39 de ani pe 19 septembrie, ajunsese la 100 de kilograme, asa ca s-a hotarat sa faca o cura agresiva de slabire. “Doi ani m-am straduit de pomana, am incercat regimuri peste regimuri, nimic. Apoi, brusc, unul a functionat”, spunea Irina, cu referire la un regim disociat preluat din medicina traditionala chinezeasca. Pe baza acestui regim, Reisler a scapat, in doar un an, de 44 de kilograme, apoi, in timp, si de alte zece kilograme!

Incurajata de propria reusita, Irina si-a deschis un salon de infrumusetare, care propune doritorilor terapii corporale si faciale.

Surse foto: salon.irinareisler.ro, irinareisler.ro