Irina Rimes, umilită în ultimul hal: ”E o proastă, nu o duce capul!”

Irina Rimes a fost ținta unui atac virulent al Oanei Roman. Ultima apariție a cântăreței a stârnit controverse imense. Oana Roman a umilit-o în ultimul hal din cauza prestației de la Muzeul de Artă.

Desemnarea Irinei Rimes drept ambasador onorific al Zilei Naţionale “Constantin Brâncuşi”, care va avea loc pe 19 februarie, a declanșat un adevărat război în spațiul online și nu numai. Prestația vedetei ProTV originară din Basarabia a stârnit zâmbete, ironii. Conferința de presă la care vedeta a fost prezentă a reprezentat mărul discordiei. ‘Probabil că o să postez despre asta. O să vorbesc cu oamenii de pe conturile mele despre eveniment.

Eu sunt mai mainstream, aşa, de mică am ştiut de Coloana infinitului şi nu înţelegeam de ce se numeşte aşa. Când am văzut-o pentru prima dată am avut impresia că a făcut mereu parte din lumea mea. Eu am un mare respect pentru domnul sculptor’, a declarat Irina Rimes, într-o conferință ce a avut loc la Muzeul de Artă.

Această declarație a declanșat războiul pur și simplu în mediul online. Printre persoanele care s-au arătat nemulțumite de această inițiativă a fost și Oana Roman. Vedeta a taxat-o dur pe Irina Rimes, printr-o postare virulentă pe o rețea de socializare.

Oana Roman nu s-a abținut și i-a adresat cuvinte jignitoare vedetei PRO TV. Fata fostului premier s-a arătat deranjată de faptul că solista a fost desemnată să reprezinte un eveniment cultural. ”Ideea e ca ea o fi bună pentru generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e si incultă grav. Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă. Habar n-au cine e Brâncuși, dar nici nu-i interesează. Trăiesc foarte bine fără să știe nimic. Ea nu s-a documentat pentru că, evident, nu o interesează și nu are simțul penibilului pentru că e proastă. E nasol ce zic, dar e adevărat. Grav e că au lăsat o să bată câmpii în halul ăsta. Ceea ce înseamnă că nici ei nu sunt mai deștepți ca ea”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.