IRINA SCHROTTER si CATALIN IVAN, printre persoanele URMARITE de primarul NICHITA

Jurnalistul iesean AUREL DOBASU a facut luni, la postul B1 TV, o serie de dezvaluiri legate de persoanele care au fost filate in ultimii ani din ordinul primarului Iasiului, GHEORGHE NICHITA. Jurnalistul sustine ca printre persoanele cu notorietate care au intrat in vizorul edilului se afla IRINA SCHROTTER si CATALIN IVAN. 

Despre filajele din Iasi se stie din 2007. Prima victima nortorie, Irina Schrotter. Politistii locali o urmareau pe ea si chiar pe mama ei, ii supravegheau casa. Alte victime notorii, Catalin Ivan. Pe vremea cand era favoritul lui Victor Ponta, Catalin Ivan era filat de Gheorghe Nichita si la Iasi si la Bucuresti. Fostul sef de campanie al lui Nichita in 2004 si 2008, omul care l-a facut primar, a fost ulterior monitrizat de Gheorghe Nichita fiind banuit ca a pactizat cu dusmanul. Un alt membru influent al PSD, Marius Ostaficiuc, si el a fost filat luni bune de politia locala. Au fost oameni de afaceri din Iasi care tot timpul au simtit ca au avut unmra in spate, ziaristi”, a declarat Aurel Dobasu.

CITESTE SI: GHEORGHE NICHITA, CONCEDIU de o zi dupa AUDIERILE de la DNA

Faptul ca politia locala este folosita de Gheorghe Nichita in inters proproiu este de notoritetate in Iasi. Irina Schrotter a intentioant sa cadideze la primarie in 2007. A intrat in campanie destul de viguros, la incepuit nu a bagat-o nimeni in seama, dar a inceput sa spuna multe despre faradelegile lui Gheorghe Nichita. Au fost prieteni buni, stia ce face Gheorghe Nichita. in acel moment a inceput filajul. Catalin Ivan era parlamentar de Iasi si Gheorghe Nichita s-a temut ca vine sa ii ia sefia filialei”, a mai spus jurnalistul.

CITESTE SI: SOC NICHITA, turnat de fosta NEVASTA. AVERE FABULOASA pentru primarul IASIULUI

 Sursa foto www.evz.ro