Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, achiziții imobiliare de ”numai” 350.000 de euro!

În ce a investit banii logodnica fostului lider PSD

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a investit în 2019 peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și județul Ilfov. Conform jurnaliștilor de la Rise Project, logonica lui Dragnea a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului din Capitală, dar și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

Ziariștii de la Riseproject.ro au mers la locuinţa achiziţionată aproape de Palatul Parlamentului şi au dat chiar de Irina Tănase, care era însoţită de prietena ei. Iubita lui Dragnea nu a dat prea multe detalii când a fost întrebată de unde a avut banii pentru a cumpăra apartamentul.

“De ce vă interesează? Ca ce chestie mă întrebați pe mine, ce fac eu? Sunt persoană publică cumva? Nu aveți de ce să vă interesați, întrebați băncile, transferul s-a făcut prin bancă. Banii e clar că au fost legal, că altfel cum făceam transferul prin bancă?”, a declarat Irina Tănase jurnaliștilor de la Sursa citată.

Sursa foto: adevărul