Isi poarta CRUCEA in spate. La propriu

Britanicul Lindsay Hamon si-a petrecut ultimii 27 de ani din viata calatorind prin toata lumea cu o CRUCE mare de lemn in spate si vorbind despre Iisus oricui sta sa-l asculte.

Barbatul are acum 61 de ani si este de religie crestin evanghelist. Hamon a ajuns chiar si in Romania, dupa cum arata una dintre fotografiile sale din jurul lumii.

Citeste si: TRADITII NEOBISNUITE DE PASTE din intreaga lume

Calatoria britanicului in lume a inceput in 1987 si de atunci poarta pe umeri CRUCEA de 3,6 metri latime si 1,8 metri inaltime, careia i-a atasat la un capat o mica rotita pentru a o putea transporta mai usor. Barbatul poarta CRUCEA de lemn in spate chiar si 12 ore pe zi.

Printre tarile in care britanicul a ajuns pana acum se numara Belarusia, Bangladesh, Bulgaria, Belgia, Germania, Franţa, Olanda, Irlanda, India, Ungaria, Nepal, Noua Zeelanda, Italia, Rusia, Romania, Polonia, Sri Lanka, Slovacia si Marea Britanie.

Citeste si: Va impresioneaza taierea mieilor? De asta ce ziceti? VIDEO SOCANT

Hamon povesteste ca multe persoane il opresc si ii pun intrebari despre CRUCE si gestul sau, iar altii il invita la masa sau in diverse locuri pentru a se ruga alaturi ei.

Sursa foto: odditycentral.com