ISMB, anunt important despre inscrierea si reinscrierea copiilor la gradinite

Copiii care merg la gradinita in acest an scolar si urmeaza sa o frecventeze si in anul de invatamant urmator pot fi reinscrisi pana pe 17 aprilie, a anuntat joi Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Inscrierea copiilor nou veniti va avea loc in doua etape. Astfel, prima etapa de inscrieri se va desfasura intre 23 aprilie si 30 mai, iar cea de-a doua, in perioada 4 iunie – 4 iulie.

Locurile ramase libere dupa reinscrieri vor fi afisate in data de 8 aprilie. De asemenea, pe 3 iunie si 8 iulie vor fi anuntate locurile neocupate dupa cele doua etape de inscrieri.

Citeste si: Inscrierea copiilor in gradinite va incepe la 23 aprilie

Inscrierile vor putea continua si dupa data de 8 iulie, in limita locurilor ramase libere.

Pentru asigurarea transparentei procesului de reinscriere sau inscriere, conducerile unitatilor de invatamant prescolar vor afisa, la vedere, pentru toti cei interesati, urmatoarele informatii: capacitatea institutiei (numarul de copii pentru care a fost proiectata), numarul de copii aprobat prin planul de scolarizare pentru anul scolar 2014-2015 (pe grupe de varsta: mica, mijlocie, mare), criteriile generale stabilite de Consiliul de administratie pentru inscrierea copiilor, numarul de copii reinscrisi sau inscrisi zilnic  din totalul disponibil.

Sursa foto: adevarul.ro